joi, 15 august 2013

România – “Izvor spiritual”


Țara noastră este cu siguranță unul dintre cele mai importante centre energetice si spirituale ale planetei, constituind, în același timp, punctul maxim de influență al vortexului anahatei planetare. Poate vă întrebați de ce este atât de important să conștientizăm importanța vizitării acestor locuri cu o enormă încărcătura energetică.

În ultima sa carte, „Marile taine ale pământului românesc”, Remer Ra ne oferă avantajele de a ne afla în sfera de influență fizică a unui astfel de vortex:

“1. Banda energetică a vortexului anahatei planetare determină creșterea potențialului energo-informațional cu până la 300% față de o zonă normală din punct de vedere geo-energetic.

2. Vindecările pe zona fizică și psihică sunt mult mai rapide decât în alte regiuni considerate normale din punct de vedere geo-energetic.

3. Evoluția spirituală este destul de mult amplificată din cauza suportului energetic și informațional oferit de vortex.

4. Existența suportului direct oferit de ființe din alte dimensiuni pentru evoluție din toate punctele de vedere.

5. Zona Sarmizegetusa Regia (în special arborele vieții – sanctuarul mare de calcar) oferă posibilitatea unor reglaje-echilibrări energetice extrem de puternice. Este un loc unic în lume!”.
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu